Marina Niemegeers-Bovyn

Marina Niemegeers-Bovyn, echtgenote van Hans Niemegeers, mama van 2 dochters en oma van 2 schattige kleinkinderen, werkzaam in dienst boekhouding ACLVB. Ik werkte jarenlang mee aan de Landskouterse Ploegfeesten en ben medewerkster van het Paas-en St. Niklaasfeest in Landskouter ten voordele van een organisatie die zich inzet voor de zwakkeren onder ons. Sedert 1986 zijn wij in Landskouter komen wonen.

De eerste kennismaking met de gemeentepolitiek in Oosterzele dateert uit die periode door Ernest De Witte, oom van mijn echtgenoot. Vele jaren kon Nonkel Ernest op onze steun rekenen. Later hebben wij dezelfde steun gegeven aan Erna (Tondeleir) die Landskouter een stem gaf in de gemeentepolitiek. Nu Erna stopt met de gemeentepolitiek wil ik in haar voetsporen treden en de belangen van alle inwoners van Landskouter verdedigen en hun stem laten horen in het gemeentehuis van Oosterzele.

Ik ben dan ook bereid om volop mee te werken aan de toekomst van onze mooie en landelijke gemeente met aandacht voor jong en oud en een bijzondere aandacht voor de senioren en de zwakkeren in onze samenleving. Ik ga dan ook voluit voor een leefbaar en veilig Oosterzele waarin kinderen zorgeloos kunnen opgroeien en senioren hun weg kunnen vinden in deze hectische samenleving.

Ik wil dan ook graag meewerken om van de gemeenteraadsverkiezingen voor onze partij een succes te maken.

@2018 Open Vld plus | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Cookiepolicy