Niels Taildeman

Niels Taildeman is een 24-jarige informaticus. Hij is een gewezen lid van de scouts en woont in Moortsele, waar je hem het vaakst kan aantreffen. “Ik woon al mijn hele leven in Oosterzele en heb dan ook mijn hart verloren aan onze prachtige gemeente. Hoewel ik enorm van mijn gemeente hou, ben ik van mening dat er nood is aan een nieuwe, frisse wind. Het inhoudelijk werk van Open Vld plus de voorbije jaren overtuigde me om de stap naar de politiek te zetten. “

Concreet wil Niels zich graag toespitsen op een domein waar hij reeds ervaring mee heeft. Als informaticus is de digitale ontwikkeling van de gemeente hier uiteraard zeer belangrijk. Hij hoopt mee te kunnen werken aan een beleid zodat iedere Oosterzelenaar van de technologische vooruitgang kan genieten.

Daarnaast heeft Niels een grote liefde voor het sociale gebeuren in onze gemeente. Zo ziet hij graag een voortgang van de positieve ontwikkelingen die zich voordoen op vlak van cultuur en feest. 

Ook mobiliteit is een belangrijk punt. Zowel op vlak van veiligheid als een aangename verkeerssituatie voor alle weggebruikers: De zwakke weggebruikers scheiden van gemotoriseerd verkeerd, meewerken aan de een oplossing voor de N42, toegankelijk openbaar vervoer voor iedereen,…

Tenslotte beseft Niels ook dat gezien zijn jonge leeftijd hij nog heel wat zal moeten leren. Via deze weg neemt hij de eerste stappen om der nodige ervaring op te doen. Hij hoopt dat we het dan ook GEWOON samen goed kunnen DOEN.

@2018 Open Vld plus | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Cookiepolicy