PROGRAMMA

Campagne

Programmapunten

Binnenkort trekken we opnieuw naar de stembus voor belangrijke verkiezingen in Oosterzele. De uitdaging van Open Vld plus is groot en ambitieus. Met een sterk team van ervaren rotten, nieuwe kandidaten en jeugdig enthousiasme willen wij een frisse wind laten waaien in Oosterzele. We willen een einde maken aan de politiek van de afgelopen jaren.

Met Open Vld plus pleiten we voor het behoud van een landelijk Oosterzele. We kiezen voor meer verkeersveiligheid en maken Oosterzele fietsvriendelijker. We werken aan een kindvriendelijke gemeente en hebben oog voor onze senioren. We bieden optimale ondersteuning aan onze talrijke verenigingen én kiezen er voor om onze lokale ondernemers meer en beter te ondersteunen. Dit alles willen we doen mét meer inspraak van jullie. We geloven dat we zo van Oosterzele een betere gemeente kunnen maken.

Ja er ligt veel werk op de plank. Ja, we zullen onze handen uit de mouwen moeten steken om deze werven aan te maken. Maar we staan te popelen om eraan te beginnen. 
Er is veel goesting, veel optimisme en een heel sterk team.  Samen met Uw steun kunnen wij bakens verzetten. Door uw stem kunnen we een nieuwe meerderheid op de been krijgen. Dankzij uw vertrouwen kunnen we het…een nieuwe frisse wind door Oosterzele laten waaien.

Bekijk hier ook ons programmaboekje:

Inspraak
Oosterzele landelijk houden
Senioren
Jeugdbeleid & Kindvriendelijke gemeente
Openbare werken, Mobiliteit & (verkeers)veiligheid
Financieel beleid
Ondernemerschap
Verenigingsleven
Kinderopvang en gezin
Sport
Toerisme
Veiligheid
Digitalisering en dienstverlening
Onderwijs
Fusieplannen Oosterzele: Inspraak gevraagd
Armoede, welzijn, gelijke kansen en sociaal beleid
Erfgoed
Duurzaamheid, Energie en klimaat
Landbouw, Leefmilieu en Dierenwelzijn
Afval
Sociale dienstverlening en interne werking niet politiseren
Cultuur
@2018 Open Vld plus | All Rights Reserved | Privacyvoorwaarden | Cookiepolicy